HU| EN

Egy hónapig ingyen nézhető a BonumTV

Kódolatlanul elérhető a BonumTV március 5. és április 2. között!

A BonumTV Magyarországon egyedüli csatornaként számol be folyamatosan a vatikáni eseményekről. 2018. februárjától a csatorna Rómában működő szerkesztősége, Magyarországon egyedüliként, élő közvetítésekkel, tudósításokkal és szakértői háttéranyagokkal jelentkezik.

Az idei húsvéti ünnepek alkalmával sem marad el a nagyhét leglátványosabb eseményének, a pápai keresztútnak élő közvetítése a Colosseumból, március 30-án este 21 órától. A csatornán a kódolatlan időszakban kiemelt helyet kap a magyarországi főpásztor, Erdő Péter bíboros nagyböjti liturgiáinak élő közvetítése is.  Így nagycsütörtökkel kezdődően a BonumTV nézői minden nap bekapcsolódhatnak a Magyar Katolikus Egyház húsvéti liturgikus ünnepeibe. Emellett a Terra Santa News összefoglalójában Izrael, és a Szentföld híreiről is első kézből tájékozódhatnak a csatorna nézői minden vasárnap 18 órától.

Naponta jelentkeznek a BonumTV Hírei, többek között Acél Annával és Mohai Gáborral, amely olyan témákat is feldolgoz, melyek más híradásokból kimaradnak.

Minden hétköznap, Jákfalvy Kata Délelőtt című élő magazinműsora jelentkezik, amelyben leginkább kulturális, zenei, gasztronómiai, egészségügyi és életmód témák kapnak helyet.

Péntek délutánonként Kulcs címmel a BonumTV új érdekvédelmi szolgáltató magazinműsora  a „kisembert” támogatja közügyei intézésében, a hivatalokkal folytatott harcaiban. A 100 perces műsorban a műsorvezetők, szakértő vendégek segítségével nemcsak körbe járják a legfontosabb témákat, de megválaszolják a nézői kérdéseket is.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

BonumTV

74.

E

 

A BonumTV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül, a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint elérhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

A csatorna a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További információ:

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

 

More news