HU| EN

A Spektrum Home csatorna váltja a C8-at a MinDig TV kínálatában

A MinDig TV ingyenesen elérhető digitális televíziós kínálatában 2018. január 1-jétől a C8 csatorna helyét az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) - portfólióban található Spektrum Home csatorna veszi át. A Spektrum Home a MinDig TV 12. ingyenes csatornájaként, napi 24 órában érdekes és hasznos életmód tartalmakkal jelentkezik a MinDig TV összesen közel 750 ezer felhasználója számára.


Az AMC Networks International Central and Northern Europe és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2018. január 1-jétől a megszűnő, napi 6 órában sugárzó C8 csatorna helyét a szintén az AMCNI CNE-portfólióban található Spektrum Home csatorna veszi át a MinDig TV ingyenesen elérhető digitális televíziós kínálatában. A Spektrum Home a MinDig TV 12. ingyenes csatornájaként, napi 24 órában érdekes és hasznos életmód tartalmakkal jelentkezik a MinDig TV összesen közel 750 ezer felhasználója számára. A Spektrum Home kínálatának gerincét a lakással, házzal, életmóddal kapcsolatos műsorok, valamint családi és egyéb szórakoztató programok adják.

A Spektrum Home a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 8. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó 2018. január 1-jét követően nem látja a Spektrum Home csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

MinDig TV szolgáltatás programkiosztása 2018. január 1-től:

Programhely Csatorna Csomag Multiplex
1 M1 HD MinDig TV ingyenes A
2 M2 HD MinDig TV ingyenes C
3 Duna HD MinDig TV ingyenes A
4 M4 Sport HD MinDig TV ingyenes A
5 M5 HD MinDig TV ingyenes C
6 Duna World MinDig TV ingyenes A
7 RTL Klub MinDig TV ingyenes C
8 Spektrum Home MinDig TV ingyenes B
9 TV2 MinDig TV ingyenes C
10 Izaura TV MinDig TV ingyenes B
11 Zenebutik MinDig TV ingyenes B
12 FEM3 MinDig TV ingyenes B

 

 

 

Az AMC Networks International Central and Northern Europe-ról

Az AMC Networks International Central and Northern Europe vezető nemzetközi televíziós társaság, szervezetileg az AMC Neworks International egyik üzleti egysége.

Portfóliójába 15 csatornamárka tartozik, változatos műfajokban, a film és sorozattól kezdve a gyerekzsáneren keresztül az infotainment- és a sportműfajig.

A társaság felel a JimJam globális és a Sundance TV európai feedjéért, valamint számos közép- és kelet-európai csatornáért, köztük a zászlóshajó AMC-ért, továbbá a Filmcafe, a Film Mánia, a Film+ (csak Csehországban és Szlovákiában), az MGM, a Sport1, a Sport2, a SportM, a Minimax, a Megamax, a Spektrum, a Spektrum Home és a TV Paprika televíziós csatornákért. Ezen felül, az AMC Networks International Central and Northern Europe működteti a német KinoweltTV-t.

A televíziós csatornák műsor-összetétele a helyi nézői igényekhez lett alakítva, és helyi nyelven, számtalan platformon érhetőek el – HD-ban is -, így on-demand és mobil szolgáltatásokon is.

 

További információ:

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

 

Ivanics Eszter

PR vezető

AMC Networks International Central & Northern Europe

Tel.:  +36 30 933 7838

E-mail: eszter.ivanics [kukac] ce [pont] amcnetworks [pont] com

További híreink