HU| EN

Kódolatlan hetek a SuperTV2 csatornán!

Három hétig korlátlanul elérhető a SuperTV2 a MinDig TV nézők számára.

Három hétig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára, a 20. programhelyen. A 2016. november 27. és december 19. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban szuperfilmeket, országos tévépremiereket is ingyenesen láthatják a nézők.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára november 27. és december 19. között a SuperTV2 csatorna.

Minden vasárnap, 18.50-től érkezik a SuperTV2 legújabb showműsora, a Sztárban Sztár + 1 kicsi. Az ország házibulijában ezúttal a felnőtt előadók gyereksztárokkal lépnek színpadra közös produkciókkal. Ábel Anita és Csobot Adél mellett Rákóczi Ferenc és Pély Barna alkot majd véleményt a sztárpárokról. A vadonatúj formátum után is garantált a szórakozás, hiszen a Sztárban Sztár + 1 kicsit olyan sikerfilmek követik, mint A spanom csaja, az Eredet, A boldogító talán, a Gyakornokok vagy éppen az örök klasszikusnak számító Titanic. A sajátgyártású tartalmak sorában péntek esténként a Dalfutár című műsor várja a nézőket. A Hajós András ötlete alapján életre hívott egyedi formátum hétről hétre egy-egy új zeneszám születését kíséri figyelemmel. Minden epizódban más-más zeneszerző, szövegíró, producer és énekes közreműködésével állnak össze a dalok. A sokszínű zenei kirakósban olyan nevek is feltűnnek, mint Palya Bea, Király Viktor, Majka, Fluor vagy éppen Pixa. Akik pedig a játékosabb műfajt kedvelik, azoknak szerdánként 21 órától újabb izgalmas és vicces feladványokat tartogat az Extrém Activity.

A SuperTV2 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 20. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a SuperTV2 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További információ:
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha @ ahrt.hu

További híreink