HU| EN

Kódolatlan hetek a VIASAT6 csatornán! Két hétig korlátlanul elérhető a VIASAT6 a MinDig TV nézők és a MinDig TV Applikációt használók számára

Két hétig kódolatlanul érhető el a VIASAT6 műsora minden MinDig TV néző számára. A 2017. szeptember 15-28. közötti időszak alatt így többek között olyan műsorokat láthatnak több mint 750 ezer háztartásban ingyenesen a nézők, mint például Magyarország kedvenc autós magazinja, a Totalcar, vagy A holnap legendái legújabb évada.

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2017. szeptember 15-28. között a VIASAT6 csatorna. Ebben az időszakban számos országos premierrel találkozhatnak a nézők, mint például a Totalcar legújabb évada, amelyben a két közkedvelt műsorvezető, Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta csütörtök esténként folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-önironikus értékeléseket – és sok minden mást. Kedd esténként országos premierként, immár a harmadik évaddal jelentkezik Az utolsó remény, amely egy vírusokkal fertőzött posztapokaliptikus világba vezet bennünket. Az Időmester, Rip Hunter és csapata ismét különös helyeken és időben veszi fel a harcot szerda esténként A holnap legendái Magyarországon még nem látott epizódjaiban. Szintén országos premier a péntek esténként látható Bates Motel – Psycho a kezdetektől, mellyel a horrorfilmek rajongóiról is gondoskodik a VIASAT6. A sorozat befejező évada most is váratlan fordulatokat és lebilincselő izgalmakat ígér.

A VIASAT6 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 37. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a VIASAT6 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz szeptember 15-28. között. A közel másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból. 

Antenna Hungária Zrt. 

További információ:
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink