HU| EN

Kódolatlan hetek az AMC csatornán

Az AMC műsora április 16. és április 29. között ingyenesen érhető el közel 750 ezer MinDig TV háztartásban

Tavasszal újabb saját gyártású sorozatokkal kedvez az AMC a rettegés szerelmeseinek. Április 16-án az AMC közönségkedvenc sorozata a „Fear the Walking Dead” az amerikai premierrel teljesen egy időben rajtol Magyarországon.

Így a legnagyobb rajongók már április 16-án hajnali 4 órakor megnézhetik az első epizódot, melyet a csatorna eredeti nyelven sugároz, majd főműsoridőben magyar szinkronnal este 11 órakor is megismétli azt.

A további epizódokat az AMC az indulástól eltérően minden hétfőn hajnali 3 órakor, majd esti főműsoridőben este 22  órakor is vetíti.

A negyedik évad igazi különlegességnek számít majd, hiszen Madison Clark (Kim Dickens) és családja sorsát Morgan Jones (Lennie James) szemszögéből követhetik végig a nézők, aki a The Walking Dead című sorozatból csatlakozik Clarkékhoz. Így sokak álma teljesül, hiszen a két sorozat végre összeér. De nem Morgan lesz az egyetlen új szereplő, a későbbiekben a többi között Garret Dillahunt és Jenna Elfman is feltűnik majd.

A folytatásban a szereplők múltja a jelen bizonytalanságaival és küzdelmeivel keveredik, ahogy új barátokkal, ellenségekkel, és fenyegetésekkel találják szembe magukat az epizódok folyamán. Harcolnak a holtak sokaságával, egymással és egymásért is, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a végsőkig életben maradjanak ebben a darabjaira hulló világban.  A sorozatban egymást váltják a sötét és felemelő pillanatok, a terror és a béke, de összecsap egymással a heroizmus és a gyávaság is, hogy megmutassák a „Fear the Walking Dead” új világát.

Az új évad 16 epizódból áll majd, melynek második felét a későbbiek folyamán vetíti a csatorna.

A Fear The Walking Dead negyedik évadát megelőzően, március 29-én este 10 órakor tűzi műsorára az AMC a The Terror című szintén saját gyártású thrillerét.

A Ridley Scott közreműködésével készített sorozat 10 részes lesz, melynek egy jelentős részét Budapesten forgatták.

A kódolatlan időszakban nemcsak a közkedvelt rettegést hozó sorozatok miatt, hanem nagysikerű filmekért is érdemes a csatornára kapcsolni. Április 17-én este a Taxi, április 18-án a Bridget Jones naplója, április 26-án az Alkonyat: Napfogyatkozás című filmeket láthatják a nézők.

Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. A csatorna több mint 125 országban és területen érhető el.

A csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Csatorna

Programhely

Multiplex

AMC

21.

D

 

További információ:
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.

Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink