HU| EN

Kódolatlan RTL Spike hetek a MinDig TV-n!

A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV nézői az augusztus 21. és szeptember 3. közötti két hétben kódolatlanul érhetik el a Viacom csoport csatornáját, az RTL Spike-ot a 64. programhelyen.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően 2017. augusztus 21. és szeptember 3. között az összes MinDig TV néző számára kódolatlanul elérhető lesz a RTL Spike csatorna a 64. programhelyen.

Az RTL Spike képernyőjén nem csak olyan izgalmas sorozatok és akciódús filmek kapnak helyet, mint a Vámpírnaplók és a 48 óra,  illetve a megunhatatlan Cobra 11 és Top Gear, hanem a saját gyártások is kiemelt helyen szerepelnek. A táncmozdulatairól híres Pumped Gabó idén másodszor tér vissza az RTL Spike-ra, hogy hajmeresztő történeteivel és Ágival való viharos románcával még több emlékezetes pillanatot szerezzen a nézőknek. Az első évad sikere után augusztus 21-én újra itt lesznek velünk a Pumpedék: Bikiniszezon című sorozatban.

Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az RTL Spike csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Antenna Hungária Zrt. 

További információ:
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink