HU| EN

Kódolatlanul elérhető a Discovery Channel és a Sláger TV a MinDig TV nézők számára

A Discovery Channel október 14-30. között, míg a Sláger TV október 14. és november 11. között lesz elérhető minden MinDig TV néző számára.

A Discovery Channel október 14-30. között, míg a Sláger TV október 14. és november 11. között lesz elérhető minden MinDig TV néző számára. Az ingyenes időszak alatt a 750 ezer MinDig TV háztartáson kívül a Sláger TV élő műsora a több mint 1,3 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban, valamint a MinDig TV Plusz HbbTV-s szolgáltatás keretében is elérhető lesz.

A Discovery Networks CEEMEA, Tematic Media Group, valamint az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a Discovery Channel október 14-30., míg a Sláger TV október 14. és november 11. között lesz elérhető minden MinDig TV néző számára.

A kódolatlan időszakban a Discovery Channel hétfőnként este 21:00 órától a Csupasz túlélők: bajnokok versenye sorozattal jelentkezik, amelyben hat nő és hat férfi, akik mind szélsőséges körülményekhez szokott túlélőbajnokok, akiknek egy kolumbiai dzsungelben kell megküzdeniük a győzelemért. Október 18-tól, keddenként látható a LOT: küldetés a felhők felett, a dokumentumfilm-sorozat a lengyel LOT légitársaság működését, a krízis helyzetek kezelését mutatja be, és bepillantást enged a színfalak mögé. Péntekenként az Autókereskedők vadonatúj évadával találkozhatnak a nézők, hétfőnként 22:00 órától jelentkezik az Amerikai Tarzan, melyben egy távoli Karib-tengeri szigeten hét vállalkozó szellem folytat ádáz küzdelmet a természet embertelen körülményei között. Szombaton 19:00 órától látható lesz a világ legnagyobb természetes kikötőjét dokumentumfilmes elemekkel bemutató Sydney, az óriáskikötő című sorozat.

A Sláger TV műsoraiban a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar előadóival találkozhatnak a MinDig TV nézői. Őszi újdonság a Bencze házhoz megy című műsor, amelyben Bencze Attila barátként látogat el zenészek, művészek otthonába. Idén az olimpia és labdarúgó EB mellett a Sláger TV-n is találkozhatnak magyar sportolókkal, akik a Bajnokok listájában mesélik el, hogy milyen zenére edzenek, lazítanak, vagy éppen buliznak. Megújult a Zeneposta, ahol új életet visz a kívánságműsorba a csinos Pordán Petra, akivel Andrejszky Zoli és Leó mellett találkozhatnak az élő műsorokban. Természetesen a megszokott kedvelt műsorok, mint az Eszem-iszom, dínom-dánom, vagy a Sláger TV Party továbbra is várják a nézőket.

A Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz október 14. és november 11. között. A több mint 1,3 millió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból. A MinDig TV Plusz HbbTV-s szolgáltatásunkban mindkét csatorna műsorelőzeteseiből készült válogatás lesz elérhető. A Discovery Channel műsora jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 33. programhelyen, míg a Sláger TV műsora szintén a D jelű multiplexen a 24. programhelyen található meg. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a fenti két csatorna műsorát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Discovery Networks               CEEMEATematic Media Group               Antenna Hungária Zrt.

 

További információ:

Kovács Katalin
Marketing Manager
Discovery Hungary Kft.
Tel: +36 1 883-0384
E-mail: Katalin_Kovacs@discovery.com

Fái András
Producer
Tematic Media Group
Tel: +36 1 881-6520
E-mail: andras.fai@tematik-kabel.hu

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha @ ahrt.hu

További híreink