HU| EN

Visszakerül a Spektrum a MinDig TV Extra kínálatába! Októberben AMC és Spektrum kódolatlan hetek várják a nézőket!

Budapest, 2017. szeptember 21. - A Spektrum tulajdonosa, az AMC Networks International Central and Northern Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően október 1-től újra láthatják a Spektumot a MinDig TV Extra előfizetői. A tudományos-ismeretterjesztő csatorna öt hónapos kihagyás után kerül vissza az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjába, így ismét minden magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhető, összesen több mint 3 millió háztartásban. A Spektrumot október elsejétől az előfizetők a 35. programhelyen találják.

Október folyamán kódolatlan hetek keretében október 2-15. között először az AMC csatorna lesz fogható az összes MinDig TV néző részére. Ebben az időszakban országos premierként indítja a csatorna az amerikai szuperprodukciót, az „Emerald City” fantasy sorozatot, amely egy modern újramesélése a varázslatos ’Oz, a nagy varázsló’ meseregénynek. Az AMC-t követően, az október 16. és 29. közti két hétben a Spektrum lesz kódolatlanul, azaz ingyenesen elérhető. Ebben az időszakban, október 27-től vetíti a csatorna a több mint egy éve készülő új, saját gyártású sorozatát, amelytől igazán komoly nézői visszhangra számít. A „Tabukról tabuk nélkül” olyan témákat mutat be, amelyekkel televíziók ritkán foglalkoznak, és amelyek mindennapi életünk részei: a tabuk. Thuróczy Szabolcsot új feladattal találta meg a műsor: napjaink egyik legnépszerűbb színésze lesz a sorozat házigazdája, de nem egyszer riportere is.

 

Az AMC Networks International Central and Northern Europe-ról

Az AMC Networks International Central and Northern Europe vezető nemzetközi televíziós társaság, szervezetileg az AMC Neworks International egyik üzleti egysége.

Portfóliójába 14 csatornamárka tartozik, változatos műfajokban, a film és sorozattól kezdve a gyerekzsáneren keresztül az infotainment- és a sportműfajig.

A társaság felel a JimJam globális és a Sundance TV európai feedjeiért, valamint számos közép- és kelet-európai csatornáért, köztük a zászlóshajó AMC-ért, továbbá a Filmcafe, a Film Mánia, a Film+ (csak Csehországban és Szlovákiában), a Sport1, a Sport2, a SportM, a Minimax, a Megamax, a Spektrum, a Spektrum Home és a TV Paprika televíziós csatornákért. Ezen felül, az AMC Networks International Central and Northern Europe működteti a német KinoweltTV-t.

A televíziós csatornák műsor-összetétele a helyi nézői igényekhez lett alakítva, és helyi nyelven, számtalan platformon érhetőek el – HD-ban is -, így on-demand és mobil szolgáltatásokon is.

 

További információ:

Ivanics Eszter, AMC Networks International Central and Northern Europe, eszter.ivanics@ce.amcnetworks.com

További híreink