HU| EN

Június második felében kódolatlanul érhető el az RTLII a MinDig TV kínálatában!

2019. június 17. és június 30. között

Az RTLII kódolatlanul érhető el a MinDig TV több mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában június 17. és június 30. között. A kódolatlan időszakban az RTLII műsorán tovább folytatódik az Éjjel–Nappal Budapest, a Showder Klub és népszerű mozifilmek is műsorra kerülnek.

Az RTLII-n minden hétköznap este 21.30-tól az Éjjel–Nappal Budapest legújabb részei láthatóak. Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják, ahol élnek, a fővárost, Budapestet! A sorozatban a szereplők mindennapjai követhetők nyomon. Lányok és fiúk, akik álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, napközben tanulnak és dolgoznak, este pedig buliznak és szórakoznak. Minden nap 19.20-tól a Showder Klubbal jelentkezik a csatorna. Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival. A Showder Klub nagyágyúi; Kormos Anett, Beliczai Balázs, Lorán Barnabás, Benk Dénes, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Csenki Attila, Mogács Dániel, Hadházi László, Bödőcs Tibor, Felméri Péter, Rekop György, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Somogyi András, Szupkay Viktor, Dombóvári István és még sokan mások, akik a saját életüket, a hazai celeb világot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegetve támadnak újra.

A filmajánlatban magyar és amerikai vígjátékok egyaránt megtalálhatóak. Június 22-én 23 órakor a Csak szex és más semmi című hazai gyártású romantikus vígjátékot láthatják a nézők. Dóra (Schell Judit), a csinos dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége van. Legjobb barátnője, a szintén állandó szerelmi problémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata) tanácsára hirdetést ad fel: „Vonzó fiatal nő negatív AIDS-teszttel rendelkező szexpartnert keres.” És innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész, Tamás (Csányi Sándor), egy sikeres zeneszerző (Seress Zoltán), egy kifőzdés török fiú (Czapkó Antal), és máris összegabalyodott minden. Június 23-án 21 órakor a Szerelem kölcsönbe című film kerül adásba. Rachel (Ginnifer Goodwin) sikeres ügyvédnő egy menő New York-i irodában. Legnagyobb bánatára húga, Darcy (Kate Hudson) a menyasszonya Dexnek (Colin Egglesfield), akibe az egyetem óta szerelmes. A harmincadik születésnapi buliját követően Rachel váratlanul Dex karjaiban köt ki, aki szerelmet vall. Az esküvő napjához közeledve egyre jobban összekuszálódnak a szálak. Június 30-án 21.00-kor pedig az Aludj csak, én álmodom című már - már klasszikusnak mondható amerikai romantikus vígjátékot tűzi műsorra a csatorna. Lucy (Sandra Bullock) a metrón árulja a jegyeket, egyedüli boldogsága egy kedves fiú, Peter (Peter Gallagher), aki mindennap elrobog előtte. Egy nap Lucy véletlenül megmenti a vágányok közé esett Peter életét, ám a fiú kómába esik. Lucy meglátogatja őt a kórházban, ahol a nővér Peter barátnőjeként mutatja be őt a családnak. A családdal töltött idő alatt azonban Lucy beleszeret Peter bátyjába, Jackbe (Bill Pullman)...

Az RTLII a 19. programhelyen és az D multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

More news