HU| EN

Kódolatlan hetek a MinDig TV nézőinek

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el augusztus 17. és 30. között az AMC és a TV2 Kids - korábbi Kiwi TV - csatornát, félmilliónál is jóval több háztartásban

Sikerfilmek augusztusban az AMC műsorán

Augusztus 17-én 21 órától a nézők egy igaz történet alapján készült amerikai filmdrámát, A Philips kapitányt láthatnak az AMC-n. Szomáliai kalózok fenyegetik az Adeni-öbölben áthaladó teherhajókat. Egy nappal azután, hogy az Amerikai Tengerészeti Hivatal 2009-ben figyelmeztetést ad ki emiatt, támadás éri a Maersk Alabama nevű, afrikai segélyszervezeteknek árut szállító teherhajót. Az akcióthrillerek kedvelői augusztus 18-án 21 órától nézhetik A sebezhetetlent. David Dunn biztonsági őr az egyetlen túlélője egy szörnyű vonatbalesetnek. Csodával határos módon egy karcolás nélkül megúszta a tragédiát. Nem sokkal később titokzatos ismeretlen férkőzik David közelébe.

A Ki nevel a végén? egy fergeteges vígjáték Adam Sandlerrel és Jack Nicolsonnal a főszerepben. Dave Buznik (Adam Sandler) átlagos, hétköznapi, látszólag nyugodt ember, akit egy repülőgépen lezajlott incidens után a bíróság indulatkezelési terápiára kötelez. Pszichiátere dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson) nem mindennapi figura és terápiás módszerei sem mondhatóak szokványosnak. Sandler kezelése augusztus 21-én 21 órától veszi kezdetét.  Augusztus 27-én 21 órától egy igazi családi film, az Asterix az olimpián kerül az AMC műsorára. Asterix és jó barátja, Obelix az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal. Mindezt azért teszik, mert a gall Alafolix herceg szerelmes lesz a gyönyörű görög hercegnőbe, és elkél neki a segítség, hogy felkészülhessen az Olimpiai megmérettetésekre.
Szupergyors taxijával száguld Marseilles utcáján Daniel. Ha azt mondjuk, hogy ez a srác sebességmániás, megközelítőleg sem írtuk le a valóságot. Járgánya a plafonig fel van turbózva, úgyhogy ha rendesen rálép a jobb szélső pedálra, nincs az a rendőrségi radar, amelyik befogná. A balszerencse mégis rátalál Danielre, Emilien a zsaru képében, akit éppen nyolcadszor húztak meg autóvezetésből. Taxi, francia akció-vígjáték augusztus 28-án 21:00 órától.
Luke (Johnny Knoxville) és Bo (Sean William Scott), a két unokatestvér nagykanállal eszi a vidéki életet, ők Hazárd megye Lordjai. A srácoknak, ha dönteniük kell, ritkán választják a törvényes megoldásokat, és mivel főfoglalkozásban az alkoholcsempészettel foglalkoznak, a helyi rendőrség járőreivel is napi szinten gyűlik meg a bajuk. Kalandjaik augusztus 29-én 21 órától követhetők nyomon.

Mától TV2 Kids néven jelentkezik a korábbi Kiwi TV gyerekcsatorna

Országos tévépremierrel érkezik a TV2 Kids csatornára augusztus 17-én, a Remy & Boo című rajzfilmsorozat, mely egy hatéves kislány és egy pink robot barátságáról és kalandjairól szól. Kicsik és nagyok hétköznaponként 19:30-tól kapcsolódhatnak be.
Szintén országos premierrel érkezik a Grizzy és a lemmingek II. és az Agyafúrt sztorik II. évada. Az erdő mélyén áll egy erdészlak, és amint az erdész elhagyja az épületet, előtör rejtekéből az erdei grizzly medve, elfoglalja a házat, és ott múlatja az idejét. Ám a bajkeverő lemmingeknek szintén az erdészlakra fáj a foguk. Hogy végül ki kaparintja meg a házikót, az kiderül hétköznaponként 16 órától . Az Agyafúrt sztorik II. hőse, Kit a kedves, kreatív feltaláló róka, aki Répavárosba költözik, az ott élő nyuszik nagy meglepetésére. Izgalmas, kalandjaik minden hétköznap 19 órától láthatók.

Találkoztál már Wissperrel? Wissper egy kicsi lány, de nem csupán egy átlagos gyerek, hiszen ért az állatok nyelvén! Wissper kalandjai csatornapremier keretében, minden hétköznap 18:30-tól hoz egy kis cukiságot a nézők számára.

A már jól ismert kedvencek is új részekkel jelentkeznek a TV2 Kids csatornán, a Littlest Pet Shop II. és III., illetve az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság III. és IV. évadának epizódjait is láthatják a kis rajongók.

Az új kalandok mellett a régi klasszikusok is helyet kapnak, Szabó Gyula hangján, a magyar népmesekincs ismert és kevésbé ismert történetei elevenednek meg a Magyar népmesék epizódjaiban. A Hupikék törpikék kicsik és nagyok örök kedvence, ahol már az elején tudjuk, hogy Hókuszpók hiába próbálkozik, a törpök úgyis túljárnak az eszén. Garfield és barátai történetein keresztül megismerkedhetünk a világ leglustább, legcinikusabb és persze leghíresebb macskájával, Nils Holgerson a törpévé varázsolt svéd kisfiú pedig egy csodálatos utazásra indul Márton lúddal.

 

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T2 tunerrel rendelkező tévékészülékén.

Csatorna

Programhely

Multiplex

TV2 Kids

45

D

AMC

21

D

 

 

 

 

 

Az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása megújul. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, amely során megtörtént a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Felhívjuk MinDig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem alkalmasa DVB-T2 adások vételére.

More news