HU| EN

Kódolatlan hetek a SuperTV2 csatornán! – három hétig korlátlanul elérhető a SuperTV2 a MinDig TV nézők számára

Három hétig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára, a 20. programhelyen.

A 2017. november 24. és december 17. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban számos szuperfilmet, valamint a Sztárban Sztár+1 kicsi nagyszabású show műsort is ingyenesen láthatják a nézők.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára november 24. és december 17. között a SuperTV2 csatorna.

November 20-tól hétköznap esténként 19.45-től dupla részekkel látható a csatorna zászlóshajója, a Jóban Rosszban, melyben ezúttal egy váratlan természeti katasztrófa okoz krízishelyzetet a városban és indítja el izgalmas események láncolatát. Egy pusztító vihar után még inkább kiéleződnek a klinika tulajdonosváltása kapcsán kialakult ellentétek és feszültségek. A kórházban a rengeteg sérült miatt szükségállapotot hirdetnek, a személyzet pedig minden erejével azon dolgozik, hogy a nehéz időkben helyt álljon. Ebbe a történeti szálba érkezik két új szereplő, a Telekes Jutkát alakító Bánfalvy Ági, és a testvérét, Ildikót megformáló Nyertes Zsuzsa.

November 26-án elstartol a SuperTV2 népszerű showműsora a Sztárban Sztár+1 kicsi. Az ország házibulijához ezúttal is gyerekénekesek csatlakoztak, hogy a korábbi Sztárban Sztár szériák egy-egy hírességével lépjenek színpadra. A zsűri is megújult: Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett ezúttal Tóth Vera és Király Viktor foglalnak helyet és értékelik a produkciókat. Vasárnap esténként 18:45-től együtt bulizik minden korosztály!

A saját gyártású tartalmak mellett természetesen rengeteg szórakoztató film szerepel a SuperTV2 programkínálatában. Szerda esténként vígjátékok, csütörtökönként romantikus filmek, szombaton és vasárnap Pierce Brosnan, a 007-es ügynök jelentkezik, vasárnaponként pedig Patrick Swayze klasszikusaival várja nézőit a csatorna.  

A SuperTV2 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 20. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a SuperTV2 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

További információ:
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

More news