HU| EN

Kódolatlanul érhető el a VIASAT3 és a Lichi TV a MinDig TV kínálatában

Október első két hetében kódolatlanul érhető el a VIASAT3 és a Lichi TV a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.

Az Antenna Hungária Zrt. a TV2 Média Csoport Zrt.-vel és a Sony Pictures Television-nel kötött megállapodása alapján a Lichi TV, a VIASAT3 kódolatlanul érhető el a MinDig TV nézők számára október 1. és október 14. között.

A TV2 Csoport gasztro csatornája a Lichi TV a már megszokott műsorok mellett olyan kiemelt, az íz élményekhez kapcsolható közönség kedvenc filmekkel várja a nézőket, mint a Bor, mámor, Provance vagy a Férjhez mész, mert azt mondtam című amerikai romantikus filmek. De itt lesznek a jól ismert sztár séfek is, mint Nigella, Jamie Oliver vagy Gordon Ramsay a következő műsorokkal: Egyszerűen Nigella, Jamie Amerikája, Kapán innen, kaszán túl, Sütimester, Ételmentők, Mindörökké Gordon. A legnagyobb sztárséfek mellett pedig a romantika is beköltözik a csatornára az október 1-jén induló Az élet sava-borsa című sorozattal, melyben egy elvált nő fordulatos életét követhetik a nézők hétköznap esténként.

A VIASAT3 egyik legnagyobb őszi durranása egy saját, helyi gyártású magyar sorozat a kódolatlan időszakban startol a csatorna műsorán. A 200 első randi, amely főszerepeiben Gáspár Kata, Pápai Erika, Szerednyey Béla, Trokán Péter, és Mészáros András látható, október 1-től hétköznaponként 21:00-kor jelentkezik. A sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozatban a harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Lucát (Gáspár Kata) villámcsapásként éri húga (Kovács Panka) eljegyzése. Ráaádásul véletlenül meghallja édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz, és 275 nap alatt megtalálja az igazit…..  Október 3-án lesz műsoron a Hippolyt című magyar film is, a főszerepben Koltai Róberttel, Eperjes Károllyal és Pogány Judittal. A kiemelt időszakban látható lesz még a Mátrix-trilógia, a Csillagok háborúja - Baljós árnyak és Klónok támadása, a Csak szex és más semmi című magyar romantikus vígjáték, és a Castle című amerikai sorozat is.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

VIASAT3

36.

B

Lichi TV

49.

E

 

 

Az VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban hozzáférhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

A két csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.

Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

More news