HU| EN

Megújul a százezrek szórakozását biztosító mindigTV-család

Novembertől új arculattal jelentkezik a márka

Budapest, 2020. október 20.A szeptemberi csatornakínálat változását követően novembertől megújul az Antenna Hungária mindigTV-családjának név- és márkaarculata is. Ezentúl a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó mindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak a szolgáltató ügyfelei. Az új alapokra helyezett termékportfólióval az Antenna Hungária azokat a felhasználókat célozza, akiknek az optimális, fenntartható megoldásokra való törekvés és a racionális döntések meghozatala, életstílusuk kulcs eleme.  

Nagy lépésre szánta el magát a telekommunikációs szektor egyik meghatározó szereplője az Antenna Hungária, mikor új megvilágításba helyezte tévés szolgáltatását, a mindigTV-családot. Az arculatváltás és a termékkínálat megújítása során a szolgáltató egyaránt figyelembe vette a piaci trendeket és a felhasználói igényeket. Az Antenna Hungária a mai kor követelményeinek eleget téve a tudatos, modern fogyasztást, az úgynevezett smart choice-t, az okos választást helyezte fókuszába, ezzel új megközelítést adva a szolgáltatásának. A mindigTV-család ennek mentén letisztult, és három márkán, a mindigTV-n, a mindigTV PRÉMIUM-on és a mindigTV GO-n keresztül biztosítja a minőséget és a megbízhatóságot, miközben felejthetetlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek, nagyoknak, családoknak, pároknak és kalandoroknak. A mindigTV-család azokat a fogyasztókat célozza, akik az optimális megoldásokra törekednek és a fenntartható, racionális döntések meghozatala fontos számukra.

Az új mindigTV-család

A mindigTV márka keretében a felhasználók továbbra is 12 csatornát érnek el díjmentesen, amelyet előfizetői szerződés keretében fizetős csomagajánlatokkal egészíthetnek ki, és a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatásra válthatnak. A mindigTV PRÉMIUM kínálatában ezentúl négy főcsomag az Alap, a Családi, a Belépő és Gyerek csomagok közül választhatnak az ügyfelek.  A Belépő csomagban a 12 díjmentes csatorna mellett, további 6 adó – az ATV, Bonum Hír TV, RTL⁺, Sláger TV és TV2 Comedy – érhető el, míg az Alap műsorcsomagban 28, míg a Családiban összesen 48 csatorna műsorai láthatók. Az előfizetői kínálatok még több szórakozást biztosítanak, a Családi csomagba többek között olyan csatornák is bekerültek, mint a Minimax, a Nickelodeon Jr., a Sorozat+, vagy a Moziverzum, hogy izgalmakból, kedves mesékből és népszerű mozifilmekből se legyen hiány. Új főcsomagként jelent meg a televíziós szolgáltatások piacán egyedülálló, tematikus Gyerek műsorcsomag, amelyben még több élmény és összesen 10 gyerekadó mesehősei és kalandjai várják a kíváncsi lurkókat.

Az Alap vagy Családi műsorcsomag mellé rendelhető a kiegészítő Szabadidő csomag is, amelyben az ismeretterjesztő, a sport, a film és a felnőtt tartalmakat kínáló csatornákon mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programokat.

A szolgáltatásokhoz biztosított internetképes beltéri egységek lehetőséget biztosítanak arra, hogy az internethez csatlakoztatva a földfelszíni műsorkínálatot tovább bővítsék a felhasználók az interneten keresztül elérhető online csatornakínálattal, amelyben az új csatornák mellett valamennyi sport-, számos ismeretterjesztő és film csatorna is HD minőségben érhető el.

A televíziós csomagok a havidíjas konstrukció mellett, 6 és 12 hónapos előre fizetett szolgáltatásként is igénybe vehetők, kivéve a Belépő csomag esetében.

 

mindigTV GO - TV adás bárhol, bármikor*

Szeptembertől a korábban a mindiGO Sporton elért tartalmak átköltöztek a mindigTV GO oldalra, ahol Sport menüben nézhető például Berecz Zsombor vitorlázó blogja, vagy akár az EsportGuru csatorna élő adásai is. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével (MKOSZ) kötött együttműködés alapján, idén is a HUNBASKET előfizetői-csomag keretében láthatják a rajongók a magyar NB I. A férfi és női kosárlabdabajnokság mérkőzéseit. Elindult az EuroBasket csomag is, amelyben a 3 legnevesebb európai bajnokság (Euro League, Euro Cup és Basketbal Champions League) kiemelt mérkőzésit láthatják, és hétről hétre figyelemmel kisérhetik a szombathelyi Falco mérkőzéseit is a Bajnokok Ligájában. A mindigTV GO újdonsága, hogy elérhetővé vált a Gyerek műsorcsomag mind a 10 gyerek csatornával és a TV Max csomag előfizetésével pedig a teljes televíziós kínálat is.

 

 

 

* megfelelő internet lefedettség esetén

More news