HU| EN

Sorozatok és tudományosfilmek kódolatlanul a MinDig TV kínálatában!

Március közepén a sorozatoké és a tudományos életé a főszerep a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Március 11. és március 24. között az AXN, március 11. és március 30. között pedig a Nat Geo műsoraival találkozhatnak díjmentesen a nézők.

Az AXN több országos tévépremierrel is jelentkezik a kódolatlan időszak alatt. Március 12-től minden szerda este dupla epizódokkal tűzik műsorra A kijelölt túlélő című sorozatot, amelyben Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) szinte ismeretlen városfejlesztési és lakásügyi miniszterként lesz kijelölt túlélő az elnöki évértékelő beszéd alatt. Egy bombamerénylet után ő lesz az, aki az alkotmányra felesküdve az Amerikai Egyesült Államok elnöke lesz. Csekély politikai tapasztalat birtokában kell erőt felmutatnia és kiderítenie, kik állnak a terrortámadás mögött. Március 13-án tér vissza a képernyőre a SWAT – Különleges egység második évada szintén országos tévépremierként. A los angelesi SWAT tisztje, Daniel „Hondo” Harrelson (Shemar Moore) egy magasan képzett, különleges egységet irányít a közösségben, ahol felnőtt. A második évadban újabb kihívásokkal néz szembe Hondo csapata. Március 16-tól dupla epizódokkal a MacGyver 3. évada lesz műsoron országos tévépremierként minden szombaton 17 – órától. Az ifjú Angus „Mac” MacGyver (Lucas Till) az USA kormányán belül működő titkos szervezetnek dolgozik, és különleges problémamegoldó képességének köszönhetően életeket ment nap, mint nap.  Csütörtök esténként NCIS: New Orleans 5. évadját folytatja a csatorna. Szombatonként késő este a Profilozok 7. évada lesz adásban, szombaton és vasárnapon kora délután pedig az Időutazók első évada Goran Višnjić főszereplésével. A kódolatlan időszakban népszerű filmek is szórakoztatják a nézőket, olyanok, mint az; Exférj újratöltve, Bad Boys 1-2, Charlie angyalai, Jumanji, Zorro álarca, vagy az Én, a kém.

A Nat Geo is számos érdekességgel készül a kódolatlan időszakra. Hétköznaponként dupla részekkel jelentkezik Dr. Pol állatklinikája. Dr. Jan Pol egy legenda Közép-Michigan farmvidékén, nem véletlenül: emberként legalább annyira lelkiismeretes, mint különc állatorvosként. Minden döntését és mozdulatát az állatok szeretete és a gyógyítás vágya vezérli. Az egyes epizódok bepillantást engednek a legendás állatorvos nem mindennapi eseteibe. Hétfőnként 22 – órától a Bekasztlizva külföldön című sorozat látható. Börtönbe vagy emberrablók kezébe kerülni egy távoli, idegen országban minden utazó legrosszabb rémálma. A Nat Geo népszerű, mára kultikussá vált sorozata vadonatúj epizódokkal jelentkezik, melyekben egzotikus országokban elrabolt vagy bebörtönzött emberek számolnak be a velük megesett történésekről– valamint azokról a hibákról, amelyek nélkül aligha kerültek volna ebbe a helyzetbe. Március 11. és 18-án 21.00-tól a Légikatasztrófák új epizódjait láthatják a nézők.  A sorozat bemutatja az utóbbi évtizedek nagy légi katasztrófáit, és pilóták, szakértők, valamint szemtanúk segítségével próbál meg választ találni a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésre: miért kellett ezeknek a szörnyűségeknek bekövetkezni. Március 17-től vasárnap délutánonként a Garázs varázs: Csoda hét nap alatt című műsor lesz látható, amelyben Tim és Fuzz életük egyik legnehezebb kihívása előtt állnak: mindössze egy hét alatt kell újjávarázsolniuk egy 1959-es Land Rovert – méghozzá nem a saját műhelyükben, hanem a British Motor Museum stúdiójában, népes közönség előtt! Vajon sikerül-e a bravúr? A történelem iránt érdeklődök március 17. és 24-én Egyiptom elveszett kincseiről láthatnak izgalmas dokumentumfilmet. A Királyok völgyében ma is számos nemzetközi régészcsapat folytat ásatásokat az egyiptomi történelem titkai után kutatva. Vajon mik a legújabb eredményeik? A modern technológia és a nagy szakmai tapasztalat segítségével sikerült újabb fejezeteket hozzátenniük Egyiptom ókori történetéhez? Netán átírni bizonyos részeket? Március 24-én pedig Nagy Sándor elveszett sírjáról kaphatnak érdekes információkat a nézők. III. Alexandroszt, azaz Nagy Sándort a világtörténelem egyik legsikeresebb hadvezéreként tartja számon az utókor. De hol nyugszik? A filmben két neves régész, Dr. Geoffrey Tassie és Prof. Emad Khalil izgalmas nyomozásba kezd…

Az AXN élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

AXN

16

                        B

NAT GEO

25

                        B

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További információ:

Tóth András
Kommunikációs vezető
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

More news