HU| EN

Videótárral bővült a mindiGO TV-n elérhető EPIC csomag

Továbbá a MinDig TV Extra előfizetőit pedig extra tartalmak várják a karácsonyi időszakban

Budapest, 2019. december 17. - 2019. december 11-től videótárral bővült a mindiGO TV-n elérhető EPIC csomag, amely az Epic Drama, a Viasat Nature és a Viasat Explore csatornákat tartalmazza. A Videótárban népszerű sorozatok bevezető epizódjai lesznek bárki által díjmentesen megnézhetők. A MinDig TV Extra előfizetőknek december 20. és január 5. között ráadásul a teljes EPIC csomag ingyenesen lesz elérhető a mindiGO TV appban.

Az Epic Drama nagyívű kosztümös sorozatokat kínál a hét minden napján, a nap huszonnégy órájában, magyar szinkronnal. A létrehozott Videótár az Epic Drama csatornán futó filmsorozatokat és minisorozatokat tartalmazza, összességében több mint 130 epizódot.  A filmsorozatok között az alábbi népszerű címek találhatók meg: Borgiák 1-3. évad, Az étterem 1-2. évad, Versailles 1-2. évad, A tengeralattjáró 1. évad, A pestis 1. évad, Babilon Berlin 1-2. évad, A Bletchley-kör 1-2. évad, és Maltese, a maffianyomozó 1. évad. A minisorozatok esetében a Mrs. Wilson, A babaház úrnője, és a Levél Evitához epizódjai közül válogathatnak a mindiGO TV applikáció felhasználói. December 20-tól a sorozatok esetében az első két rész, a minisorozatok esetében pedig az első rész érhető el ingyenesen minden regisztrált mindiGO TV felhasználó részére. Azok, akik MinDig TV Extra előfizetéssel rendelkeznek, karácsonyi meglepetésként további tartalmakat is ingyen nézhetnek december 20. és január 5. között. Számukra megadott időszakban a teljes EPIC csomag ingyenesen lesz elérhető a mindiGO TV applikációjában.

Az Epic Drama csomagról:

Az Epic Drama csomag kínálatában számos műfaj megtalálható egy helyen: krimi és misztikum, klasszikus irodalom, politika és hatalom, háború, akció-kaland, valós történelem és fantasy. A sorozatok a múlt nagyszerű történeteit modern és megkapó módon mesélik el. Nincs hiány a nagy volumenű eseményekből, nagyszerű drámákból, lenyűgöző karakterekből, akiket a szenvedély, az árulás, a szerelem és a veszteség érzelmei vezetnek. Az Epic csomag három különböző tematikájú csatornát tartalmaz. A csomag névadó csatornáján az Epic Drama-n jelentős események, a történelem meghatározó emberei, óriási drámák, viharos szenvedélyek és árulások várják nap, mint nap a nézőket. A Viasat Nature csatornán a természeté ás az állatvilágé a főszerep. A Viasat Explore pedig elsősorban a sportok és az extrém műsorok kedvelőinek kínál merész, vakmerő kalandokat. 

 A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

More news