HU| EN

A TV2 programja 16:9 képarányban a MinDig TV-n

A mai naptól a TV2 országos kereskedelmi televízió-csatorna 16:9-es képarányban érhető el a MinDig TV ingyenes digitális földfelszíni televíziós kínál

A mai naptól a TV2 országos kereskedelmi televízió-csatorna 16:9-es képarányban érhető el a MinDig TV ingyenes digitális földfelszíni televíziós kínálatában.

A mai naptól az MTM-SBS – az egyik legnépszerűbb magyar kereskedelmi televízió-csatorna, a TV2 műsorszolgáltatója – az országos kereskedelmi televíziók közül először váltott a korszerű 16:9-es képarányra a DVB-T platform vonatkozásában. Az MTM-SBS másik csatornája, a FEM3 szintén átállt a 16:9-es képarányra a MinDig TV Extra kínálatában.

Modern plazma, LCD és LED készülékek esetén a 16:9-re történő váltás az eddigi ún. „pillarbox” (bal és jobb oldalt fekete sávok) eltűnését eredményezi 16:9-es forrásanyag esetében. Ennek eredményeképpen a laposképernyős tévékészülékkel rendelkező MinDig TV nézők mostantól például a Bajnokok Ligája mérkőzéseit teljes képernyős formában, torzításmentesen élvezhetik.

Antenna Hungária Zrt.

További információ:

Antenna Hungária Zrt.
Tóth András, kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

A MinDig TV-ről (www.mindigtv.hu)

A MinDig TV Extráról (www.mindigtvextra.hu)




További híreink