HU| EN

Áprilisban sikersorozatoké és a kalandozásoké a főszerep!

A MinDig TV kódolatlan kínálatában a Star Wars vagy kalandozzon a világűrben a Nat Geóval!

Sikersorozatból és Kozmosz sorozatokból nem lesz hiány áprilisban! Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV felhasználók, április 6. és május 3. között a Paramount Channel, április 6. és április 18. között az RTL Spike valamint április 6-26. között a National Geographic csatornáit érhetik el ingyenesen jóval több mint félmillió háztartásban. Mindemellett népszerű sorozatokat, filmklasszikusokat, többszörös fesztiváldíjas produkciókat, számos premierműsort, négy Emmy-díjjal kitüntetett Kozmosz sorozat legújabb részeit láthatják a MinDig TV nézők.

 

A Paramount Channel kódolatlan időszakában, április 6-tól május 3-ig a MinDig TV nézői a népszerű sikermozikon és fesztiváldíjas alkotásokon kívül a Star Wars filmsaga legsikeresebb epizódjait is láthatják. Április 11-től, két hétvégén át, minden szombaton és vasárnap 21:00-tól főszerepben Leia hercegnő, a hős jedik, droidok, buckalakók, vukik és a sötét erők legrettegettebb gonoszai.
Április 11-én este kilenctől A Sith-ek bosszúja nyitja a sort, április 12-én, vasárnap pedig az Egy új reményt izgulhatjuk végig. Április 18-án, szombaton A Birodalom visszavág, április 19-én, A Jedi visszatér kerül adásba, majd április 25-én, szombaton 21:00-tól Az ébredő Erő zárja a Star Wars-maratont.

Az RTL Spike április 6-tól 18-ig lesz ingyenesen elérhető. Ebben a két hétben, péntekenként 22:00-tól duplarészekkel fut majd a Varsó Shore Pumped Gabóval, vagy akár megnézhetjük a The Walking Dead 10. évadjának összes részét is. Április 6-tól tehát minden hétköznap 22:00-kor izgulhatunk a zombiapokalipszist túlélők sokszor sziszifuszi küzdelmét figyelve. A sorozatkedvelők után a pedig filmrajongóknak is van jóhírünk, ugyanis április 18-án, 22:55-től Wes Craven Sikoly című tinihorrorja, másnap 23:15-től pedig a még félelmetesebb folytatása borzolja majd a kedélyeket!

A National Geographic április 6-tól 26-ig lesz ingyenesen elérhető. Ebben a három hétben, a Kozmosz: Lehetséges világok sorozat lenyűgöző idő- és térbeli utazásra hívja a nézőket 13.8 milliárd év kozmikus evolúcióján keresztül! Hogyan keletkezett a világegyetem sok milliárd évvel ezelőtt? Miként formálta át az ember a világot, és hogyan jutott el más bolygók felfedezéséig? Mit hoz a jövő? Milyen lehetőségek nyílnak meg előttünk, ha a Föld már többé nem lesz otthonunk? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Nat Geo sikersorozatának második évada, a Kozmosz: Lehetséges világok. A vasárnaponként 21 órakor látható lélegzetelállító sorozatban a nézők Neil DeGrasse Tyson asztrofizikussal kalandozhatnak térben és időben.

Áprilisban további hírességek is feltűnnek a képernyőn: hétköznap reggelenként a népszerű állatorvos, Dr. Pol és a csodálatos kutyadoki, Cesar Millan ébresztik a nézőket. Hétfőtől péntekig reggel 8 órától látható a Dr. Pol állatklinikája sorozat. Reggel 9 órától pedig a Tárcsázza Cesar Millant! jelentkezik, amelyben a kutyapszichológus problémás házikedvenceket kezel. Csütörtökönként 21órától a technika és tudomány szerelmeseinek a Száguldásra születtek sorozata látható a csatornán.  Azoknak pedig, akik még több adrenalinra vágynak, április 20-tól hétfőnként érdemes a National Geographic-ra kapcsolni. Lavina által elsodort snowboardosok, hegycsúcson ragadt túrázó, csapdába esett barlangász, cápatámadás áldozatává vált tengerész - a segítség persze mindig megérkezik, egy jól szervezett mentőosztag, vagy egy életét kockára tévő barát személyében. A halál árnyékában sorozat ezekből a megdöbbentő képsorokból válogat.

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

Paramount Channel

22

D

RTL Spike

64

E

National Geographic

25

C

 

Az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása megújul. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Felhívjuk Mindig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

További híreink