HU| EN

Egy éves az EsportGuru, az e-sport csatorna

Az indulás óta 91 verseny több mint 3000 órányi adását követhették a nézők a Esport1 és az Antenna Hungária együttműködésével megvalósuló online tévécsatornán.

Az EsportGuru TV, Magyarországon egyedülálló videojáték tematikus online tévécsatorna a mindigTV GO felületén, amely a hét minden napján napi 8 órában videojátékos tartalmakkal várja a nézőket. A műsorok között helyet kapnak a legnépszerűbb e-sport versenyek, mint a LEC (League of Legends Európai Bajnokság) ESL és Dreamhack nemzetközi CS:GO tornái, a Rainbow Six Siege világversenyei valamint a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság összecsapásai. A repertoárban e-sport mérkőzések mellett elemző műsorok, oktatóanyagok, szórakoztató talk show, podcastek, videojátékos és e-sport hírműsor kap helyet.

Az EsportGuru TV egy éves fennállása alatt 510 órányi élő közvetítést, több mint 90 különböző e-sport eseményt és 135 órányi podcastet követhettek a nézők. A műsorokban megfordultak a legismertebb hazai gamer influencerek, olyanok mint, Bereznay Dani, Böröcz “Deadfox” Bence vagy Kiss “Vizicsacsi” Tamás. Illetve a legnépszerűbb hazai és nemzetközi e-sport sztárok és csapatok közül, többek közt a Budapest Five, az Astralis vagy a Fnatic.

„Büszkék vagyunk az Antenna Hungária és az Esport1 közös munkájával megvalósult EsportGuru online tévécsatornára, amely a mindigTV GO applikációban és webes felületen mindössze egy regisztrációt követően, díjmentesen volt elérhető a felhasználók számára. Az elmúlt egy év a mindigTV GO alkalmazás életében is sok újdonságot hozott, mind funkcionalitásában, mind megjelenésében megújult a platform. Arra törekeszünk, hogy minél több egyedi tartalmat is magába foglaló szolgáltatást biztosítsunk az internetes streaming szolgáltatások iránt érdeklődő egyre szélesebb felhasználói bázisunknak” - nyilatkozta Gerlei Gyöngyvér, az Antenna Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója.

“Az elmúlt egy év az építkezésről szólt az EsportGuru TV-nél, a kínálatunkat folyamatosan bővítve igyekeztünk szélesíteni a műsortárat. Immáron a videojátékok világával ismerkedőktől kezdve a hobbi játékosokon keresztül a női gamereken át a fanatikus e-sportrajongókig bezárólag mindenki megtalálja a neki szóló tartalmat műsoraink között. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt időszak számos kihívása ellenére sikerrel zárta a csatorna az első évét.” mondta Hodozsán Dániel az Esport1 Streaming üzletág vezetője.

Az EsportGuru online tévécsatorna műsorait a mindigTV GO applikációban és a weben regisztrációt követően díjmentesen érhetik el a felhasználók.

Az EsportGuru csatorna elérhető:  https://mindigtvgo.hu/home/16

A mindigTV GO alkalmazás elérhető a Google Play áruházból:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ah.mindigtv

vagy az Apple App store-ból:

https://itunes.apple.com/hu/app/mindig-tv/id510309190?mt=8

A mindigTV GO weben is elérhető:mindigtvgo.hu

Közösségi oldalak:

https://www.facebook.com/esportgurutv

https://www.instagram.com/esportguru_official/

sajtókapcsolat:

Esport1

sajto@esport1.hu

További híreink