HU| EN

Főzzünk együtt a TV Paprikával!

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a mindigTV nézői kódolatlanul érhetik el április 5. és 18. között a TV Paprika műsorait.

Ugyan a húsvéti ünnepeknek vége, de az ínycsiklandó ételek továbbra is boldogabbá tehetik a hétköznapokat. Tavasszal egyre több friss zöldség, gyümölcs is kerül a bevásárlókosarakba, és a TV Paprika jól ismert szakácsainak, illetve cukrászainak segítségével mindenki megtalálhatja a neki tetsző hagyományos vagy éppen újszerű, izgalmas recepteket.

Havas Dóra: Álmaim cukrászdája  sorozatban Dóra kedvenc, otthon is elkészíthető süteményei kerülnek bemutatásra, melyek között az egészen kezdők és a profi cukrászok egyaránt találnak maguknak ínycsiklandó finomságokat április 6-tól kezdve minden hétköznap 18:30-tól.

Rory O’Connell főzőiskolájával folytatódik az este, mely a kezdőknek nyújt segítséget. Ezt követően Donal gyors receptjei segítenek, hogy egyszerű hozzávalókból, praktikus főzési módszerekkel készítsünk finom ételeket, hiszen ezek képzik minden ízletes házi készítésű étel alapját. A receptekhez csupán néhány eszközre és hozzávalóra van szükség, mégis azonnal tálalható, gyors vacsorákat varázsolhatunk az asztalra. A műsor elérhető április 12-ei kezdéssel minden hétköznap 19:30-tól.

Hétköznap esték  Paul Hollywooddal

Paul Hollywood három sorozattal várja a rajongókat, a Piték és pudingok epizódjaiban Paul három ételt készít el, miközben bejárja az Egyesült Királyságot tradicionális, helyi receptek és a mögöttük álló történetek után kutatva. A sorozat április 5-től 9-ig, hétköznaponként 20:05-től kapcsolódhatnak be az érdeklődők. Paul Hollywood és a város ízei epizódjai április 12-től láthatók, minden hétköznap 20 órától, majd követezik a Sütimester és a Sütimester - Mesterkurzus, ahol Mary Berry és Paul Hollywood elfoglalják a verseny helyszínéül szolgáló sátrat, hogy megmutassák, hogyan kell megbirkózni a sorozat versenyzőinek a technikai kihívásokkal. Ugyanazokat a feladatokat kapják, mint a versenyzők, majd Mary és Paul megosztják tippjeiket, amikkel otthon is tökéletes eredményt érhetünk el. 

Mediterrán utazások hétvégén a TV Paprika séfjeivel!

A mediterrán ízek kedvelőinek ajánljuk a Jamie lefőzi Olaszországot sorozatot. Az olasz konyha nem a Michelin-csillagos séfekről, hanem a házi receptekről szól. Így hát ebben a nem mindennapi sorozatban Jamie Oliver és legjobb barátja, egyben mentora, Gennaro Contaldo bejárják a vidéket a napfényes Szicíliától egészen a havas Alpokig, hogy találkozzanak az olasz konyha szuperhőseivel: Olaszország mammáival és nonnáival. Jamie-nek köszönhetően a nézők pillanatok alatt megtanulják majd úgy elkészíteni az ételeket, mint az igazi olaszok. A gasztrokalandok nyomonkövetésére április 10-én,11-én és 17-én 14:35-től majd 23:00-tól van lehetősége a nézőknek. Jamie után jön az  Itália ízei David Roccoval, melyben David visszatér szeretett Olaszországába. Fedezzük fel Daviddel ezeket a híres helyeket, ahol az emberek és történeteik összefonódnak a városok művészetével, zenéjével és ételeivel. A kozmopolita és élénk Milánótól a velencei ősi vízcsatornán át egészen Róma örök városáig megtudhatjuk, mi kell a Dolce Vitához: finom ételek, humor, szenvedély és spontaneitás. Az olasz mentalitás további részleteit minden hétvégén 15:35-től és 22:30-tól csíphetik el a nézők. Hétvégenként pedig Nigella Lawson konyhájába is beleshetünk, az Otthon Nigellánál finom, házias fogásokat ígér nézőinek, hétvégenként 13:30-tól.

Csatorna

Programhely

Multiplex

TV Paprika

53

D

 

 

 

 

A mindigTV nézői számára időszakosan elérhető kódolatlan csatornákat 2020. szeptembertől valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC kódolással sugározzuk. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére.

További híreink