HU| EN

Gyermekműsorok és filmek Húsvétkor, kódolatlanul a TV2 csatornáin

A húsvéti időszakban kódolatlanul érhetőek el a TV2 kábelcsatornái a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Április 15. és április 28. között a nézők a Super TV2 és a Kiwi TV műsorai közül válogathatnak díjmentesen, ahol számos népszerű gyermek, animációs és egyéb szórakoztató filmet találnak.

A Super TV2 képernyőjén Húsvétkor a filmeké lesz a főszerep. A hosszú hétvége alatt számos népszerű vígjáték, romantikus film és sci-fi közül választhatnak a nézők. Képernyőn lesz a már klasszikusnak számító Igazából szerelem Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth és még számos népszerű sztár főszereplésével. Az Ördög Pradát visel című filmben Meryl Streep (Miranda) próbálja megleckéztetni az általa vezetett divatlapnál frissen állást kapó Anne Hathaway-t (Andrea), aki azonban nem hagyja magát.  A Hölgyválaszban John Clark (Richard Gere), a sok éve házasságban élő családapa egyik nap úgy dönt, hogy beiratkozik egy tánciskolába, ahol megismerkedik Paulinával (Jennifer Lopez), a szenvedélyes táncoktatóval, aki azonnal elvarázsolja. A sci-fi rajongóknak a Transformers című amerikai filmet ajánlja a csatorna. A vígjátékok szerelmesei a húsvéti ünnepek alatt többek között az Exférj újratöltve, a Sejtcserés támadás és a Rossz szomszédság című filmek közül választhatnak.  A kódolatlan időszakban a húsvéti időszakon kívül esténként 22 órától az alábbi filmek kapnak még helyet a műsorkínálatban: Doktor Szöszi, Míg a jackpot el nem választ, Páros mellékhatás, Mr. és Mrs. Smith, Mi kell a nőnek. A fiatalabb korosztályra is gondolt a csatorna, ők a Jumanji, A csizmás kandúr és a Vuk című filmeket élvezhetik.  A Jóban Rosszban új időpontban jelentkezik, 20:20-tól lesz képernyőn, majd 21.30-tól a Tények este is látható lesz esténként. Szombat és vasárnap délután a nézők újra megnézhetik a TV2 Csoport sikerműsorait: a Mit tenne a gyereked?, valamint a Vigyázat gyerekkel vagyok! című műsorokat, vasárnap délutánonként pedig a Nagy Duett utolsó évada lesz ismét képernyőn.

A Kiwi TV-n sorozat és filmes blokkokkal készülnek a tavaszi szünetre. Számos egészestés gyerek és animációs film kerül adásba az iskolaszünet alatt, melyekkel a kicsik és a nagyobbak is megtalálhatják a szórakozásukat. A filmek közül olyanok, mint: a Kung-fu panda 1-2, Szörnyek az űrlények ellen, Simpson család – A film, Derült égből fasírt 1-2, Csimpilóták, A császár új ruhája, Túl a sövényen, Z, a hangya, és az Így neveld a sárkányodat 1-2 is a kínálatban lesznek.

Hétköznap délutánonként a gyerekeknek szánt sorozatoké a főszerep. 15.30-tól a Gorcsok és Gumblik, 16-órától a Grizzy és a lemmingek, 17-órától a JoNaLu, 17.30-tól Lassie, 18-órától pedig a Szivárvány csapat lesz látható.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

                     KIWI

45

                        D

SUPER TV2

20

                        D

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További információ:

 

Tóth András

Kommunikációs vezető

Antenna Hungária Zrt.

Tel: +36 1 464-2110

E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

 

 

 

 

 

 

További híreink