HU| EN

Ízig–vérig! A VIASAT3 új magyar vígjáték sorozata is kódolatlanul érhető el a MinDig TV kínálatában!

Budapest, 2019. március 22. – Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is. A közel egyhónapos díjmentes időszak alatt a csatorna új saját gyártású gasztro vígjátékát is megismerhetik a nézők Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal a főszerepben.

Március 25-én hétfőn 21 órától indul a kódolatlan időszak legkiemeltebb műsora, a VIASAT3 új saját gyártású vígjáték sorozata Ízig–vérig címmel. Éva (Gryllus Dorka) és András (Simon Kornél), a tehetséges séf-házaspár, sikeresen vezeti a Balaton-felvidéki éttermét, az Andrét. A harmónia azonban csak addig tart, amíg András meg nem csalja feleségét. A válás után az étterem Éváé lesz, András azonban ezt nem hagyja annyiban, és megnyitja saját vendéglőjét, mindössze párszáz méterre az Andrétól. A séfek csatája az egész falut érinti, a háborúból Éva barátnője, Kamilla (Pokorny Lia), András nagybátyja, Tunya (Badár Sándor), a pár lánya, Sári (Schmidt Sári), és a falu rosszfiúja, Asztalos (Száraz Dénes) is kiveszi a részét.  De nemcsak saját gyártású premierrel készül a csatorna. Hétfőnként 22 órától a New Amsterdam című amerikai dráma sorozat lesz adásban, amelyben Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), a sármos és briliáns főorvos azon fáradozik Amerika legrégibb közkórházában (New Amsterdam), hogy visszaállítsa annak évtizedek alatt megfakult fényét. Szintén országos TV premierként tűzi műsorra a csatorna kedd esténként dupla részekkel Az újonc című amerikai bűnügyi sorozatot. A történet fő szála John Nolan (Nathan Fillion) körül forog, aki feladja kényelmes, kisvárosi életét, hogy beteljesítse álmát: rendőr szeretne lenni Los Angeles-ben. Ez korántsem egyszerű. Egy nap sem telik el anélkül, hogy John ne keveredne veszélyes, kiszámíthatatlan, vagy éppen nevetséges helyzetekbe. Minden hétköznap 20 órától új évaddal jelentkezik az Ide süss! című gasztro–reality. A nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziójában az ország legjobb amatőr cukrászai küzdenek meg egymással. A versenyzőknek adásról adásra egyre bonyolultabb kihívásokkal kell szembenézniük, hogy kreativitásukkal és tudásukkal bebizonyítsák, ők a legjobbak. A szintén saját gyártású Észbontók című vetélkedő hatodik évada minden hétköznap 19 órától lesz képernyőn Kovács Áron műsorvezetésével. A nyertes celebcsapatok nyereményükkel hétről-hétre egy-egy alapítványt, jótékony célt támogatnak. Színészek, énekesek, a Feleségek luxuskivitelben és a 200 első randi szereplői is feltűnnek majd ebben az évadban. A fentebb említett premiereken és saját gyártású programokon kívül az alábbi filmek közül is válogathatnak a nézők; A Galaxis őrzői, Harry Potter és a félvér herceg, A Mars-mentőakció, Bosszúállók: Ultron kora, A Hangya, Agymanók, Vágyak szerelmesei, Holnapolisz, és a Pán.

A VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

A csatorna az 36. programhelyen, az B jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

További információ:

 

Tóth András

Kommunikációs vezető

Antenna Hungária Zrt.

Tel: +36 1 464-2110

E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

 

 

 

 

 

 

További híreink