HU| EN

Két hétig kódolatlanul lesz elérhető a Humor+

Március 4. és március 17. között a TV2 Csoport humorcsatornája számos újdonsággal várja a nézőket. A kódolatlan időszakban hétköznaponként reggel az animációs sorozatoké a főszerep. A Futurama és a Simpson család kerül képernyőre.  Délutánonként 17:45-től indul az Egy rém rendes család maraton, utána pedig a Meldrum ház karaktereivel érkezik a Csengetett, Mylord.

Hétvégén az angol humor kerül középpontba. A Halló, halló! és a Waczak szálló című vígjáték-sorozatok érkeznek. A Csengetett, Mylord rajongóinak jó hír, hogy hétvégén is találkozhatnak kedvenceikkel. 18:50-től pedig az Irigy Hónaljmirigy korábbi nagysikerű showműsorait lehet újranézni.

Újdonságként szombaton, a 21 órás esti film után – a brit komikus, Sacha Baron Cohen filmjei közül az Agyas és agyatlan, A diktátor és a Brüno című mozikat vetíti a csatorna három egymást követő szombaton. 22:45-től érkezik a Veszélyes tanerők, amelyben az amerikai Smoot High iskola diákjai megfélemlítik a tanárok egy részét, akik persze ezt nem hagyják szó nélkül, visszavágnak és bosszút forralnak. Március 10-én vasárnap 23:40-től az Aggmenők kerülnek adásba. Az amerikai vígjáték-sorozatban Hank, Charlie, Sid és Margaret kalandjai követhetők nyomon egy nyugdíjas otthonban.

A csatorna az 43. programhelyen, az D jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink