HU| EN

Márciusban a sorozatoké a főszerep a MinDig TV kódolatlan kínálatában!

Március 16-29. között az AXN és a COOL csatornái érhetőek el kódolatlanul

Az AXN márciusban számos országos tévépremierrel készül. A csatorna műsorán március 18-tól esténként országos tévé premierrel jelentkezik a SWAT – Különleges egység 3. évada. Az előző szezon egy magányos támadó letartóztatásával, egy terrorszervezet megállításával és Deacon (Jay Harrington) kitüntetésével ért véget. A Hondo (Shemar Moore) osztagához csatlakozó nyomozó, Piper Lynch (Amy Farrington) egyből a mélyvízbe kerül, mikor drónokkal dolgozó bombamerénylőt, vagy épp egy anarchista szektát kell megállítaniuk. Szintén országos tévé premierként debütál ezen a napon a SEAL Team 3. évada is. Miután a Bravo egység bebizonyítja rátermettségét Shaw kapitánynak (Peter Jessop), a csapat újabb küldetésekre indul, hogy világszerte amerikai életeket mentsen. A harmadik évadban a már összeszokott tengerészgyalogosok számos országot érintve – Szerbia, Észtország, Szudán, Brazília, Afganisztán, Mexikó, Törökország, Észak-Korea, Fülöp-szigetek, India – bizonyítják, hogy hazafias érzelmeik rendíthetetlenül kitartanak. Március 19-től Az újonc amerikai vígjátéksorozat második évada kerül képernyőre. Az előző szezon végén John Nolan (Nathan Fillion) és két másik újonc tiszti vizsgájuk előtt álltak, amely eldönti, folytathatják-e, amiért olyan sokat küzdöttek. A legújabb évad elején már hat hónapos zsaru pályafutás áll Nolan mögött, és olyan új kihívásoknak, romantikus kapcsolatoknak és halálos helyzeteknek van kitéve, melyek teljesen felforgatják új los angeles-i életét. A New Amsterdam című orvosi dráma is a második évadával folytatódik. Három hónap telt el a baleset óta. Max (Ryan Eggold) és Georgia (Lisa O'Hare) otthon van Lunával, míg lassacskán fény derül a karambol részleteire, amire az áldozatok csak ködösen emlékeznek. Dr. Sharpe (Freema Agyeman) folytatja jótékonysági munkáját, és felveszi a csapatba korábbi kollégáját, Dr. Castrót (Ana Villafañe). Dr. Bloom (Janet Montgomery) is visszatér a kórházba, de nagy fájdalmakkal küzd a baleset óta. A Gyilkos elmék című sorozat is országos tévépremierként jelentkezik a 15. évaddal. A kódolatlan időszakban a sorozatokon kívül számos nagysikerű filmet is láthatnak a nézők a csatorna kínálatában olyanokat, mint a Gravitáció, az Emlékmás, Invázió, Pókember 3., Man in black sötét zsaruk 3., Hancock, vagy a  Nemzet aranya.

 

Március második felében a COOL csatornán is a sorozatoké a főszerep. Minden hétköznap délután a digitálisan felújított, új zenékkel hangkevert Baywatch HD kerül duplarésszel a képernyőre. A napfényes Kalifornia fürdőzőktől hemzsegő partszakaszán teljesítenek kemény és felelősségteljes szolgálatot a parti őrség életmentői. Mindannyian fiatalok, lelkesek, ki komolyabban, ki könnyedebben fogja fel feladatát, miközben éli a maga életét, örömeit, kudarcait. A nem egyszer izgalmas, veszélyes kalandok során ők maguk is kockára teszik életüket mások épségének, biztonságának megőrzése érdekében. Bemutatkozik egy könnyed, német sorozat a Szélhámos plébános, amely vasárnap délutánonként látható. Maik (Daniel Donskoy) zsebtolvajként keresi a kenyerét. Még gyerekkorában kezdődött, amikor nehéz családi körülmények között élt, és a család egyetlen bevételi forrása az általa ellopott pénztárcákból származott. Kalauznak öltözve épp egy vonaton rabol ki egy vagonnyi utast, de az áldozatok idő előtt észreveszik a hiányzó értékeiket, és menekülnie kell. Az egyik fülkében egy halott papra bukkan. Magára veszi a ruháit, és leszáll a következő állomáson. Ott épp az Afrikából hazatérő új plébánost várják. A csatorna az amerikai és európai sorozatok mellett egyre több magyar sorozatot tűz műsorára. Szombatonként övék a főszerep, 17 órától dupla epizóddal a Viasat3 gyártásában készült Ízig-vérig című sorozat, míg 23 órától az RTL saját gyártású sorozata, a Jófiúk szintén dupla részekkel szórakoztatja a nézőket. Három nyomozót legutóbbi baklövésük után új körzetbe helyeznek, ahol egy másik nyomozó csapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. A káoszt tovább tetézi, hogy a három rendőrrel együtt egy női kolléga is érkezik a körzetbe, aki korábban egyikőjük felesége volt – és ahogy az lenni szokott, titokban még mindig szerelmes volt férjébe. Minden szombaton 15 órakor Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált filmsorozat, a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban első évada látható, amely Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), az intézet orvos igazgatója történetét követi nyomon, amint megpróbál életet lehelni a kórházba. Az ellentmondást nem tűrő Dr. Goodwin kénytelen teljesen felforgatni a jelenlegi állapotokat, és bebizonyítani, hogy semmi sem akadályozhatja meg célja elérésében. A közönségkedvenc sorozatok, mint a Dr. Csont, Gyilkos elmék, CSI Miaimi és a legfrissebb közönségkedvenc, a Halálos fegyver, pedig továbbra is várják a nézőket.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

AXN

                       16

                      C

COOL

                       14

                      D

 

2020. március 3-tól megújul az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása. A technológiaváltás március és augusztus között, tíz ütemben zajlik.

Bővebb információ: www.mindigtv.hu/atallas

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További híreink