HU| EN

Novemberben tovább dübörögnek a kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

November elején újabb csatornák válnak kódolatlanul elérhetővé a MinDig TV több mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában.

 

A csatornák az alábbi időpontokban érhetőek el:

Nat Geo: november 1. - november 21.

RTLII: november 5. – november 18.

Humor+: november 5.- november 18.

A National Geographic ismeretterjesztő csatorna műsorán számos izgalmas, érdekes és változatos tartalommal találkozhatnak a nézők. November 5-től minden hétköznap reggel a Tárcsázza Cesar Millant! című sorozat jelentkezik.  A „csodálatos kutyadokiként” ismert Cesar Millan műsorának új részeiben olyan gazdikhoz látogat, akik szerint semmi baj nincs kedvencükkel – ám a szomszédok, kollégák és barátok másként vélekednek erről. Hétköznap délutánonként a népszerű Légikatasztrófák és a Pedig jó ötletnek tűnt sorozatokat láthatják a nézők, november 8-tól pedig csütörtök esténként a Sziklás hegység: Sínek a pokolba izgalmas epizódjai jelentkeznek. Ha szeretné megtudni, hogyan készül a chips, a sör vagy a kenyér, és szívesen körülnézne nagyüzemek és kézműves manufaktúrák gyártósorain, akkor kövesse november 15-től a Tényleg így készül?! sorozatot. A történelem szerelmeseit november 5-től minden hétköznap este 20 órától a Harmadik Birodalom építményei című történelmi sorozat várja, november 13-án 23 órától pedig az Első Világháború: A halál alagútjai című filmet vetíti a Nat Geo. Azoknak, akiket az űrkutatás érdekel, a Misszió a Naphoz, Utunk a Marsra a Space X-szel és a Curiosity: Egy Mars-jármű élete műsorokat ajánljuk. Akik egyszerre vágynak történelemre, kalandra és izgalmas tájakra, nekik a csatorna a Szélsőséges Kína és a Michael Palin Észak-Koreában című sorozatokkal készül.

Az RTLII a kódolatlan időszakban egy újabb nagydobásra készül. November 4-én 17 órakor indul a beköltözés a villába és a ValóVilág 9 powered by Big Brother Puskás Peti és Nádai Anikó műsorvezetésével. A lakók életét a nézők minden nap 22 órától tudják nyomon követni a csatornán. Humorban sem lesz hiány! Minden vasárnap 19 órakor jelentkezik a Showder Klub 22. évada. A fenti műsorokon kívül számos nagysikerű amerikai mozifilm is a képernyőre kerül a főszerepekben olyan nevekkel, mint Kate Hudson, Matthew McConaughey, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Piper Perabo és Adam Garcia. November 11-én 17 órakor a Sakáltanya című film lesz műsoron, november 17-én este a Bolondok aranya, november 18-án 22:30-kor a pedig a Förtelmes főnökök című vígjátékot láthatják a csatornát választók.

A Humor+ csatorna változatos programkínálattal várja a nézőket, melynek részeként a klasszikus kedvencek mellett, animációs blokkok, premier és friss sorozatok, valamint vígjátékfilmeket is láthatnak azok, akik a csatornára kapcsolnak. Minden hétköznap késő délutántól a már jól ismert kedvenceké a terep, 17:20-tól az Életem értelmei, 17:50-től a Férjek gyöngye, 18:50-től az Egy rém rendes család tripla részekkel, míg 20:25-től a Meldrum ház megunhatatlan karakterivel érkezik a Csengetett, Mylord? 21:30-tól minden hétköznap este dupla részekkel a Mick kell a gyereknek! 2017-18-s sorozat részei érkeznek. Az animációs sorozatok blokkosítva kerülnek képernyőre, A Simpson család és az Amerikai fater hétfőtől csütörtökig 22:30-tól dupla részekkel, ezt követően pedig a Cleveland Show és a Futurama színesíti a kínálatot. Hétköznap reggelenként 8:30-tól országos premier sorozattal indul a nap, a Reggeli Show egy francia vígjátéksorozat, melyben egy kis rádió stúdiójának vicces mindennapjaiba nézhetünk be. Szombatonként továbbra is a vígjátékoké a főszerep, november 10-én a Ne légy barom, miközben iszod a dzsúszod a gettóban! című amerikai vígjátékot, november 17-én pedig az Apafej című vígjátékot vetítik Adam Sandler főszereplésével.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

                   Nat Geo

25

                        B

RTLII

19

                        D

Humor+

43

                        D

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További híreink