HU| EN

Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

Két héten át ingyenesen elérhetők a Paramount és Prime csatornák

Két hétig kódolatlanul nézhetők a Paramount és Prime csatornák minden MinDig TV néző számára. 2018. február 19. és március 4. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom, valamint a TV2 Csoport és az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően.

A Viacom, valamint a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária közötti megállapodások alapján február 19. és március 4. között kódolatlanul, előfizetés nélkül lesznek elérhetők a MinDig TV felhasználók számára a Paramount és Prime tévécsatornák.

A Prime kéthetes kódolatlan időszakában olyan nagy kedvencek is visszatérnek a képernyőre, mint a Váratlan utazás, a Charlie, majom a családban, A Klinika, az Álomhajó vagy épp az Anna. E mellett premier epizódokkal folytatódik a február 7-én elstartoló NCIS Los Angeles 9. évada, valamint a Gotham és a galaktikus kalandokat tartogató Orville is. A sikersorozatokon túl filmes élményekben, vicces és romantikus pillanatokban sem lesz hiány. A Prime ebben az időszakban tűzi műsorára A csajok háborúja, a Női szervek, a Szerelem a Fehér Házban, az Én és a hercegem, a Derült égből Polly, az Anya, lánya, unokája és A Wall Street farkasa című sikerfilmeket is.

A Paramount kínálatában a vígjátékoktól, a romantikus drámákon és akciómozikon át az izgalmas thrillerekig mindenki megtalálja majd a maga kedvencét: többek között a legendás Keresztapa-trilógia első két epizódját, a Juliette Binoche és Johnny Depp nevével fémjelzett Csokoládét, az Olsen-ikrek megunhatatlan családi vígjátékát, a Kettőn áll a vásárt, valamint a ’60-as évek sikersorozata alapján, Val Kilmer főszereplésével készült Az angyalt is láthatjuk. Tom Cruise életművéből három remekművet is műsorára tűz a csatorna: a Kockázatos üzletet, amellyel TomCat annak idején letette a névjegyét az álomgyárban, az 1986-os Top Gunt, valamint egy harmadik sikerfilmjét, a Vanília égboltot. A régi klasszikusokra vágyók is igazi filmcsemegékkel szórakozhatnak: csatornapremierrel, eredeti magyar szinkronnal érkezik Jane Fonda és Robert Redford zseniális párosával a Mezítláb a parkban, valamint Alfred Hitchcock örökzöldje, a Fogjunk tolvajt!, benne Grace Kelly és Cary Grant őrült hajszájával a francia Riviérán. Március 4-én, a 90. Oscar-gála napján a nézők aranyszobrocskával kitüntetett alkotásokkal hangolhatnak a díjátadóra; a Juno, a Hihetetlen család, a Kínai negyed, valamint a Good Will Hunting szerepel a palettán.

A Paramount a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen, míg a Prime a B jelű multiplexen, a 17. programhelyen foghatók, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

További információ:

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink