HU| EN

Ukrán nyelvű gyerekcsatornával bővíti kínálatát az Antenna Hungária és a DIGI

Az Antenna Hungária mindigTV GO platformján mától, a DIGI televíziós kínálatában pedig a jövő héttől elérhető a Nickelodeon Ukraine Pluto TV, a Paramount felajánlásának köszönhetően. Az ukrán nyelvű gyerekcsatorna azért került be az Antenna Hungária és a DIGI Magyarország kínálatába, hogy segítséget nyújtson az Ukrajnából hazánkba menekült gyermekes családok számára.

Az Antenna Hungária mindigTV GO platformján egy egyszerű regisztrációt követően[1], díjmentesen, a DIGI-nél pedig a kábeles digitális televíziós kínálatban érhető el, a közkedvelt meséket ukrán nyelven sugárzó, 24 órás Nickelodeon Ukraine Pluto TV, mely reklámmentes és szórakoztató időtöltést kínál a gyerekeknek.

A csatorna reggel 5 és 10 óra között kifejezetten az óvodás korosztálynak szóló tartalmakkal jelentkezik, mint például a Mancs őrjárat, Dóra a felfedező, Bubbi Guppik vagy a Láng és a szuperverdák várják a kicsiket. Délelőtt 10 órától a Nickelodeon és a Nick Jr. programjaiból ismert legjobb tévéműsorok következnek, SpongyaBob kockanadrágtól a Madagaszkár Pingvinjein át, a közkedvelt Tini Nindzsa Teknőcökig.

 

A tartalmakon túl az elektronikus műsorújság (EPG) is olvasható ukrán nyelven, segítve ezzel a könnyebb tájékozódást.

 

 

[1] Megfelelő internet kapcsolat és szolgáltatás esetén

További híreink