HU| EN

Világsztárok és új sorozatok a Nat Geo műsorán egy hónapig ingyen a MinDig TV-n

Budapest, 2018. március 22. – Ingyenesen érhető el a Nat Geo műsora közel 750 ezer MinDig TV háztartásban. Az ingyenes időszakban – amely március 23. és április 22. között tart – a nézők számtalan érdekes és izgalmas sorozattal, dokumentumfilmmel találkozhatnak, legyen szó természetről, állatvilágról, művészetről vagy akár űrkutatásról.

Március 25-én este dupla epizóddal debütál a Darren Aronofsky által jegyzett Volt egyszer egy bolygó. A 10 részes sorozat házigazdája Will Smith, aki egy különleges utazásra invitálja a nézőket a Földön és a világűrben egyaránt. Smith mellett a műsorban neves űrhajósok is feltűnnek, akik egészen egyedi szemszögből mesélik el a Föld különleges történetét. Az asztronauták sajátos megközelítést kínálnak, valamint személyes emlékeikről is beszámolnak azzal kapcsolatban, hogy milyen Földünk az űrből. Vasárnap esténként 22 órakor drámai és inspiráló képsorokon keresztül ismerhetjük meg a Föld múltját, jelenét és jövőjét.

Húsvét vasárnap 18 órakor kerül bemutatásra a Jane – Egy élet a csimpánzok között című dokumentumfilm, amely a világhírű etológus, Jane Goodall munkásságába enged bepillantást. A National Geographic archívumában több mint száz órányi soha nem látott felvétel rejtőzött, melynek jelentős része a tanzániai Gombe Nemzeti Parkban került rögzítésre, ahol Goodall kutatómunkájának fontos szakaszát töltötte. A felvételek segítségével egy egészen különleges portré született a világ egyik legkedveltebb természetvédőjéről és legismertebb csimpánzkutatójáról.

Április 22-én érkezik a részben Budapesten készült Géniusz sorozat második évada, Antonio Banderas főszereplésével. A sorozat új részei a 20. század egyik legismertebb és legjelentősebb művészét, Pablo Picassót helyezik a középpontba, és nemcsak a művész munkásságát, hanem kusza magánéletét is bemutatják. A sorozat főszereplője Antonio Banderas, a fiatal Picassót Alex Rich alakítja. A szereplők között feltűnik a Harry Potterből is ismert Clémence Poésy, Poppy Delevingne, Robert Sheehan valamint Johnny Flynn, akit a Géniusz első évadában a fiatal Albert Einsteinként láthattunk, most pedig Alain Cuny francia színészt alakítja majd. A sorozat alkotói az Oscar-díjas Ron Howard és Brian Grazer.

A hatalom, a világpolitika és a történelem iránt érdeklődők sem maradnak műsor nélkül. A csatornán április 7-én este 8 órakor kerül bemutatásra az Észak - Korea című összeállítás.

A csatorna a 25. programhelyen, a B jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További információ:

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink