HU| EN

Január 1-től visszakerül a Sport1 és a TV Paprika a MinDig TV Extra kínálatába

Decemberben kódolatlan hetek a MinDig TV-n

Budapest, 2017. december 6. - A Sport1 és a TV Paprika tulajdonosa, az AMC Networks International Central and Northern Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően 2018. január 1-től a MinDig TV Extra előfizetői újra láthatják a Sport1-et és a TV Paprikát. Mindkét csatorna több hónapos kihagyás után kerül vissza az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjába: a Sport1 az alap-, míg a TV Paprika a Családi műsorcsomag része lesz. Így mindkét csatorna ismét minden magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetővé válik, több mint 3 millió háztartásban. A Sport 1-et a 26., míg a TV Paprikát a 50. programhelyen találják a MinDig TV Extra előfizetők, 2018. január 1-jétől.

A fenti csatornákkal a földfelszíni digitális televíziós szolgáltatás nézői előbb is találkozhatnak, hiszen 2017. december 4 - 17. között a TV Paprika, december 18 - 31. között pedig a Sport1 csatorna műsora kódolatlanul elérhető lesz a C8 csatorna műsoridejében (8-as programhely) az összes MinDig TV felhasználó számára. Ebben a kódolatlan időszakban két Jamie Oliver-újdonsággal is készül a TV Paprika: a „Jamie Oliver – Karácsonyi receptek”, valamint a „Jamie olasz karácsonya” című műsorokkal. A Sport1 az év utolsó két hetére két igazi csemegét tartogat a nézőknek: az ünnepeket mindig bearanyozó darts vb-t és a kivételesen közvetlenül karácsony előtt, december 23-án zajló Real Madrid – FC Barcelona összecsapást, az El Clásicót.

A Sport1-en az új évet a sportrajongók rögtön az FA-kupa mérkőzéseivel és az NFL rájátszással, majd a februári Super Bowl-döntővel indíthatják. Az FTC, a Győr, a Szeged és a Veszprém meccseivel  pedig élőben láthatják a női és férfi kézilabda Bajnokok Ligája minden pillanatát, a futball Bajnokok Ligáját, valamint a spanyol futball összes mérkőzését, hogy májusra kiderüljön: a Barcelona 25-ödször vagy a Real Madrid 34-edszer örülhet a bajnoki címnek.

A TV Paprika izgalmas gasztrosorozatokat mutat be 2018 első hónapjában is: a „Martha Stewart – Sütivilág” műsorban Amerika elsőszámú háziasszonya a legjobb süteményes tippjeit és módszereit osztja meg a nézőkkel. Gordon Ramsay pedig egy egészen új oldalát tárja a nézők elé a „Gordon Ramsay – Családi körben” című műsorban. A sorozat a Ramsay család életének egy-egy napját követi nyomon, ahogy Gordon a családjával, gyermekeivel főz. Minden étel természetesen hű marad Ramsay védjegyeihez, hiszen ötletes és ízletes, ugyanakkor egyszerűen és gyorsan elkészíthető lesz.

 

Az AMC Networks International Central and Northern Europe-ról

Az AMC Networks International Central and Northern Europe vezető nemzetközi televíziós társaság, szervezetileg az AMC Neworks International egyik üzleti egysége.

Portfóliójába 15 csatornamárka tartozik, változatos műfajokban, a film és sorozattól kezdve a gyerekzsáneren keresztül az infotainment- és a sportműfajig.

A társaság felel a JimJam globális és a Sundance TV európai feedjéért, valamint számos közép- és kelet-európai csatornáért, köztük a zászlóshajó AMC-ért, továbbá a Filmcafe, a Film Mánia, a Film+ (csak Csehországban és Szlovákiában), az MGM, a Sport1, a Sport2, a SportM, a Minimax, a Megamax, a Spektrum, a Spektrum Home és a TV Paprika televíziós csatornákért. Ezen felül, az AMC Networks International Central and Northern Europe működteti a német KinoweltTV-t.

A televíziós csatornák műsor-összetétele a helyi nézői igényekhez lett alakítva, és helyi nyelven, számtalan platformon érhetőek el – HD-ban is -, így on-demand és mobil szolgáltatásokon is.

 

Antenna Hungária Zrt.

További információ:


Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu   

 

Ivanics Eszter

PR vezető

AMC Networks International Central & Northern Europe

Tel.:  +36 30 933 7838

E-mail: eszter.ivanics [kukac] ce [pont] amcnetworks [pont] com

 

 

More news