HU| EN

mindigTV PRÉMIUM

Azoknak, akik tudják mit akarnak!

Az Antenna Hungária által üzemeltetett földfelszíni digitális műsorszóró platformon 2010 májusától, a jól ismert mindigTV mellett, melyen 12 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg mindigTV PRÉMIUM márkanéven.

A mindigTV PRÉMIUM előfizetéses műsorelosztó szolgáltatás, mely a földfelszíni digitális műsorszóró hálózaton keresztül érhető el.
Az Alapcsomagban 28 db fizetős csatorna található, a Családi csomagban további 20. Az Alap- és Családi csomag mellé Kiegészítő csomag is választható: Szabadidő. Ezen kívül Gyerek csomag (9 csatorna) is elérhető a kínálatban.

Miért a mindigTV PRÉMIUM?

Kiknek ajánljuk?

  • pénztárca- és családbarát szolgáltatásainkat egy helyről rendelheti meg

  • nincsenek felesleges csatornák és szolgáltatások

  • nagyobb a választási szabadság

  • szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot
  • és mindenhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni

mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás csatornái 2020. szeptember 6-tól  DBV-T2 adásmódban, HEVC kódolással érhetők el. Az előfizetéses szolgáltatás vételéhez megfelelő (DVB-T2 + HEVC képes) vevőkészülékre van szükség.

Szolgáltatásunkról további információkat a mindigtv.hu/szolgaltatasok/mindigtv-premium weboldalon talál.

 


 

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbiakban szeretnénk megismertetni Önt az Antenna Hungária Zrt.  mindigTV PRÉMIUM szolgáltatásának - 2022. szeptember 1-jétől érvényes - akciós ajánlatáról, amely a hírközlési szektorban dolgozókat kedvezően érintheti.

Akciónk keretén belül kedvezményes előfizetési díjat biztosítunk az akciós leírásban foglaltak szerint.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, úgy kérjük, hogy töltse ki igénybejelentő nyomtatványunkat és küldje meg részükre postai úton a mindigTV PRÉMIUM 1535 Budapest Pf.: 888. postacímünkre és Kollégáink felkeresik Önt az előfizetői szerződés megkötése céljából.

Antenna Hungária Zrt.